Pages

Monday, October 11, 2010

Microsoft ürünlerinde Windows Workflow Foundation uygulaması

.Net Framework 3.5'in Windows Vistayla olan ilişkisi
Windows vista aerodinamik şekilde yapılandırılmış kullanıcı arayüzü , gelişmiş masa üstü araştırma parçaları,microsoft internet explorer 7, gelişmiş ses belirlemeleriyle ve ayrıca herhangi bir windows versionundan daha yüksek derecede bir güvenirliyle göze çarpıyor.Windows Vista .Net Framework 3.0 kapsar durumdadır.Buradan Windows Presentation Foundation,Windows Communication Foundation,Windows CardSpace ve Windows Workflow Foundation Windows Vistada ilişkilendirilmiş durumda anlamını çıkarabilriz.
Vindows Vista bütünüyle .Net Framework 3.5 destekler durumdadır fakat Visual Studio 2008 düzenlemek veya download etmek zorundasınız.
Windows Workflow Foundation uygulamalarını Windows Vistaya dağıtımının
gerçekleşmesi
Windows xp veya Windows'un basit versionlarında 'workflow' kurmak için,'ilk .Net Framework 3.5 kurmamız gerekecek bu altyapıyı kurmamız bizim 'Workflow' kurmak için gereksindimiz 'Workflow runtime' elde etmemize vesile olacak. .Net Framework 3.0 Windows Vistada yapılandırılmış durumda olduğu için 'workflow' uygulamalarını dağıtmadan önce 'Framework' düzenlemene gerek yok.'Runtime 'workflow' örneyini kurmak için yazır vaziyettedir.
Windows Workflow Foundation ile 3.0 veya 3.5 gibi özel versiyonları hedefleye bilir olmana rağmen,Visual Studio 2008'i kullanarak oluşturulan 'workflow'larla bütünleştirme uyumluluğunu kesinleştirmek için .Net Framework 3.5 runtime düzenlemen gerektiği önerebilirm.

No comments:

Post a Comment